PORTOFOLIU
portofoliu/delta.php HOTEL DELTA
Album foto
Hotelul este localizat in centrul orasului Tulcea, pe malul Dunarii -locul de promenada al locuitorilor si oaspetilor orasului. Toate camerele ofera priveliste catre portul turistic de unde ambaractiunile de croaziera pleaca catre Delta.

Saloanele sale cu o capacitate impresionata de peste 600 locuri va ofera perspectiva unui eveniment de neuitat.

portofoliu/esplanada.php HOTEL ESPLANADA
Album foto

Hotelul Esplanada este un hotel de 4 stele din Tulcea, situat pe malul Dunarii, iar cele mai multe dintre camerele sale elegante au vedere la fluviu.
Veti avea posibilitatea de a va delecta cu preparatele culinare oferite de restaurant si pizzerie, de a va relaxa in centrul de satate si spa, precum si de a va aventura in fascinanta Delta a Dunarii, unul dintre ultimele tinuturi salbatice din Europa.

La etajul 1 se afla un salon elegant pentru organizarea evenimentului dumneavoastra care are capacitatea de aproximativ 250 persoane. In aceeasi incinta la etajul 7 al hotelului se afla un salon cu o capacitate de 100-120 persoane.

portofoliu/marinaru.php RESTAURANT MARINARU
Album foto
Oricarui mic detaliu din acest restaurant de clasa ii este data toata atentia: atmosfera romantica, terasa de vara; vesela de portelan si bineinteles excelenta bucatarie traditionala romaneasca si nu numai, care foloseste cele mai proaspete produse de pe piata.

Salonul restaurantului cu o capacitate de 300 de locuri este multifunctional, fiind dotat cu instalatie de sunet, putand fi organizate mese festive, intruniri de afaceri, conferinte si nu numai...

portofoliu/caprioara.php RESTAURANT CAPRIOARA
Album fotoPopasul Caprioara se afla intr o zona de padure mirifica intre localitatile Horia si Mircea Voda, la aproximativ 50 km de orasul Tulcea. Aerul curat si peisajul pitoresc te transpun intr o lume de vis.

Capacitatea interioara este de aproximativ 300 locuri, dar exista posibilitatea si extinderea evenimentelor in aer liber pe terasa.

portofoliu/esplanada-parc.php ESPLANADA PARC
Album foto
Amplasata intr-o locatie de vis, pe malul Lacului Caslita din Tulcea, Esplanada Parc permite cu cele 3 saloane ale sale, Safir, Smarald si Diamant, o capacitate de aproximativ 600 locuri.

* Facilitati:
Sala receptiei este oferita gratuit, Meniuri speciale pentru nunasi, Camera in hotel gratuita pentru miri in noaptea nuntii, Reduceri la cazare pentru invitatii mirilor.

portofoliu/faleza.php RESTAURANT FALEZA
Album fotoSituat pe malul Dunarii, Restaurantul organizeaza nunti, botezuri sau orice alt eveniment pe care doriti sa il sarbatoriti alaturi de cei dragi, intr-un spatiu generos dotat cu aer conditionat, cu o capacitate de 250 locuri.
Va ofera o gama variata de mancaruri traditionale cat si internationale la cele mai accesibile preturi, toate pregatite cu profesionalism.

portofoliu/aer-liber.php AMENAJARI AER LIBER
Album foto

Agentia Fun Events organizeaza evenimente in aer liber in Tulcea, intr-un mediu unic, natural, unul din punctele forte reprezentandu-l posibilitatile nelimitate de decorare si adaptare la orice preferinta.
Cortul poate imprumuta orice stil doriti sa afisati, deci, alegeti-va doar cadrul, stilul, culorile, florile, luminile si muzica...si...vom avea noi grija de nunta la care ati visat intotdeauna!
Corturi cu capacitati intre 250 si 300 de locuri, drapaje pentru pereti si perdele cu luminite, covorul rosu, , podele, mocheta, scena, lumini arhitecturale, catering, aranjamente florale si decoratiuni interioare, torte, faclii si artificii, concerte live, tunuri de caldura, toalete de lux, etc..

portofoliu/marea-neagra.php MAREA NEAGRA
Album foto


Restaurantul Marea Neagra din orasul Sulina este definit de catre clienti ca un local foarte linistit si elegant.
Ambientul modern si elegant da o nota suprema localului care te ajuta sa descoperi originalitatea stilului de viata din Delta Dunarii si cosmopolitul oras Sulina.
Bucataria specifica zonei, bar si gradina de vara, toate acestea intr-o atmosfera calda si relaxanta.
Un numar mare de ospatari va stau la dispozitie tot timpul pentru a va servi prompt si calitativ. Servirea este ireprosabila, fiind urmarita indeaproape de proprietarul localului.

Capacitatea localului este in interior de aproximativ 200 persoane dar terasa permite extinderea evenimentului cu inca 150 persoane

portofoliu/panoramic.php RESTAURANT PANORAMIC
Album foto
Salonul Panoramic ofera o capacitate de aproximativ 180-200 persoane, ideal pentru un eveniment de vis.


Intimitate, seriozitate si mult bun gust sunt criteriile care definesc aceasta locatie din Tulcea.

portofoliu/steaua-apelor.php STEAUA APELOR
Album foto
Pensiunea Steaua Apelor este un complex turistic situat in Delta Dunarii, in localitatea Nufarul, la 12 km de orasul Tulcea.


Restaurant dispune de 220 locuri, cu posibiltatea de organizare de receptii si petreceri private.

portofoliu/insula.php RESTAURANT INSULA
Album fotoSituata la 10 min de mers pe jos de ambarcatiuni ce duc spre Delta Dunarii, la 2 minute de gara, 5 minute de autogara, 5 minute de farmacie, 5-15 minute de centrul orasului, complexul insula va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un mod unic.
Ambianta placuta, meniul bogat si mancarea atent preparata, la care se adauga dotarea cu aparatura profesionala de sunet si lumina.


Cu o capacitate de 140 de locuri in interior, 80 pe terasa din spate, 20 pe ponton, peste 30 pe terasa din fata, ofera conditii ideale pentru organizari de petreceri, mese festive, mese ocazionale si multe altele.

portofoliu/egreta.php RESTAURANT EGRETA
Album foto
Amplasat in centrul istoric din Tulcea, Hotel Egreta este la 100 de metri de Biserica Bunavestire. Acesta ofera camere si suite cu aer conditionat, TV prin cablu si acces gratuit la internet prin cablu.


Capacitatea Restaurantului pentru evenimente este de aproximativ 250-300 persoane.